اطلاعیه پیش ثبت نام سال 1404-1403

تاریخ انتشار: 1398/01/20 05:46:32

به نام خالق زیبای هستی بخش

سال تحصیلی (1404-1403)

دانش آموزانی که در این مجموعه در حال تحصیل میباشند جهت پیش ثبت نام به قسمت پیش ثبت نام دانش آموزان فعلی مراجعه نمایند !

توجه: به علت محدودیتهای برخی از گوشی ها شاید با گوشی همراه امکان ورود به گزینه پیش ثبت نام نباشد.

لذا توصیه می گردد از طریق سیستمهای کامپیوتری اقدام نمایید.

لطفا دانش آموزانی که به تازگی قصد ثبت نام در این مجموعه را دارند (جهت بررسی درخواست) اطلاعات را در پرسشنامه ( صفحه بعد)به صورت کامل تکمیل نمایند ، لازم به ذکر است به درخواست هایی که فرم پرسشنامه آنها ناقص باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد . ذکر شماره تلفن همراه جهت هماهنگی ضروری می باشد .

(نکات مهم و قابل توجه ثبت نام دانش آموزان):

ثبت نام فقط  در 2 مرحله انجام می پذیرد:

1)  پیش ثبت نام - در همین سایت مدرسه با توجه به توضیحاتی که در بالا اشاره شده

توجه : پیش ثبت نام ، صرفاً جهت اعلام تقاضا و آگاهی شما  از شرایط ثبت نام قطعی و قرار گرفتن در لیست متقاضیان ثبت نام  می باشد.لذادر صورت عدم ایجاد ظرفیت جدید و یا عدم انجام مراحل ثبت نام قطعی ، تعهدی برای مدرسه برای ثبت نام قطعی  به دنبال نخواهد داشت .

2)      ثبت نام قطعی ، پس ازبررسی مراحل آموزشی و انضباطی و تایید مدرسه با ارائه ی مدارک لازم و تکمیل فرمهای مربوطه وبا ارائه مجوز مالی از (مسئول مالی) و پرداخت شهریه انجام می شود.

3)     با توجه به محدودیت تامین نیروی مجرب وکار آمد آموزشی به اطلاع می رساند ، برای هریک از پایه های تحصیلی فعلاً یک کلاس ثبت نام خواهد شد .بنابراین تصمیم گیری برای تشکیل دومین کلاس جهت  دانش آموزانی که تاخیر در ثبت نام  داشته اند  ، منوط به حد نصاب رسیدن آمار دانش آموزان متقاضی  دومین کلاس خواهد بود .در غیر اینصورت  از تشکیل دومین کلاس آن پایه معذور خواهیم بود.

4)     با توجه به توضیح بالا ، اولویت با دانش آموزانی خواهد بود که مراحل ثبت نام قطعی را به موقع و در اسرع وقت انجام داده اند .

5)     وضعیت تحصیلی ، انضباطی و اخلاقی دانش اموزان ومیزان توجه ، همکاری و مشارکت اولیاء محترم در جهت کمک به بهبود روند پیشرفت دانش آموز در سالهای قبل و بویژه سال جاری ، تاثیر مستقیم در ثبت نام دارد .

6)     مهلت ثبت نام برای دانش آموزان فعلی ایثارگران با توجه به اعلام قبلی در فضای مجازی توسط پیام رسانهای سروش و شاد از طریق نماینده اولیاء هر کلاس از سوی مدرسه،  تا تاریخ 1403/02/12 می باشد . عدم اقدام تا 1403/02/12 به منزله ی انصراف از ثبت نام تلقی می شود . لذا پس از تاریخ مذکور در صورت تکمیل ظرفیت ،مدرسه هیچگونه مسئولیتی در قبال ثبت نام  نخواهد داشت .

7)     دانش آموزان ورودی جدید حتماً در مرحله ی پیش ثبت نام پرسشنامه های مربوطه را تکمیل و حداکثر تا 15 روز بعد منتظر اعلام نتیجه از طرف مدرسه باشند . در غیر این صورت چنانچه از طرف مدرسه تماسی به عمل نیامد جهت پیگیری می توانند با شماره 66222133 تماس حاصل نمایند .

8)     ظرفیت ثبت نام ورودی جدید منوط به تعداد خروجی دانش اموزان فعلی مدرسه می باشد.

9)     شرایط پرداخت شهریه :

الف- پرداخت یکجا:  واریزمبلغ علی الحساب 22 میلیون توما ن و ارائه یک فقره چک معتبر بابت علی الحساب مبلغ مابه التفاوت شهریه و فوق برنامه درسی سال جدید هنگام ثبت نام قطعی

ب - پرداخت اقساطی :  واریز مبلغ 10 میلیون تومان ( به عنوان پیش پرداخت )به شماره حساب (18784267015662 بانک سپه شعبه ی شهرک ولیعصرعج ) و ارائه ی چک معتبر در وجه مدرسه بابت الباقی شهریه سال فعلی

و ارائه یک فقره چک  بابت علی الحساب مابه التفاوت شهریه  و فوق برنامه درسی سال جدید هنگام ثبت نام قطعی .

تذ کر:  در صورتیکه شهریه بیش از مبلغ پیش بینی شده باشد مابه التفاوت حداکثر تا مهر ماه می بایست  توسط اولیا پرداخت گردد.

تذکر: در صورتیکه شهریه کمتر از مبلغ پیش بینی شده باشد اضافه دریافتی از اولیا  توسط مدرسه  به ولی دانش آموز عودت خواهد شد.

تذکر: پرداخت اقساطی شهریه :(با اقساط ماهانه محدود فقط با چک صیادی که توسط صادر کننده به نام مدرسه تایید شود امکان پذیراست . در صورت دارا بودن شرایط چک با امور مالی هماهنگ شود.)

توجه : مدارک مورد نیازثبت نام را در صفحه ی  بعد (پرسشنامه پیش ثبت نام ) ملاحظه نمایید .

نکته مهم: از ثبت نام دانش آ موزان ورودی که نوبت سنجش ندارند وسایرمدارک آنها ناقص می باشد معذور می باشیم

تایید و ادامه ثبت نام دانش آموزان جدید

پیش ثبت نام دانش آموزان فعلی

دبستان غیرانتفاعی ایثارگاران